Prima pagina Lista cu job-uri disponibile Revista TOP-ASSISTANTS Portofoliu Contact
Un job care te obisnuieste cu schimbarea
gina_prioteasa.jpg
Un job care te obisnuieste cu schimbarea

Interviu cu Gina Prioteasa, Executive Assistant to the CEO, Vodafone Romania


Care sunt etapele dezvoltarii dumneavoastra profesionale? Cum ati reusit sa ajungeti Executive Assistant to the CEO intr-o companie de talia Vodafone?

Am inceput sa lucrez la Vodafone Romania – Connex, la vremea respectiva – in luna decembrie a anului 2002, in Departamentul de Relatii cu clientii, experienta care s-a dovedit foarte utila in cunoasterea si intelegerea activitatii companiei. Am candidat apoi pentru o pozitie de Administrative Assistant pentru departamentul de IT, unde raspundeam solicitarilor a peste 200 de colegi. Am ocupat si o pozitie de Budget Coordinator, tot in cadrul Departamentului IT, un job foarte solicitant, dar care mi-a oferit, din nou, posibilitatea sa acumulez multe cunostinte si sa deprind anumite abilitati privind lucrul cu cifrele, atentia sporita pentru detalii, rigurozitatea etc.

Care au fost obiectivele dumneavoastra profesionale la inceputul carierei si cate dintre ele s-au realizat pana acum?

Dupa absolvirea facultatii, mi-am dorit sa lucrez intr-o companie multinationala, in care sa am posibilitatea sa evoluez catre o cariera in domeniul financiar. Pana acum, pot spune ca am facut primii pasi, lucrand pentru Vodafone Romania si indeplinind diverse sarcini legate de coordonarea unui buget.

Care sunt diferentele dintre responsabilitatile obisnuite ale unei/unui Assistant Manager si cele ale unei /unui Assistant to the CEO?

In general, cred ca este doar o diferenta de titulatura. Diferentele majore pot proveni din responsabilitatile pe care ti le incredinteaza superiorul direct.

Un sfat pentru cele/cei care de abia isi incep cariera de assistant: cum ar putea ajunge Personal/Executive Assistant pentru CEO de top? Care sunt calitatile necesare pentru aceasta pozitie?

Eu cred ca doar dorinta de a fi cel mai bun in tot ceea ce faci te poate ajuta sa ajungi sa lucrezi cu oameni de top, fiecare cel mai bun in domeniul sau.