Prima pagina Lista cu job-uri disponibile Revista TOP-ASSISTANTS Portofoliu Contact
Despre asistenta personala
businesswoman_mic.jpg
Despre asistenta personala

Care este diferenta dintre un manager stresat si unul relaxat? Care e diferenta dintre un manager concentrat pe clienti si afacerea pe care o conduce si unul doborat de prea multe detalii asupra carora trebuie sa decida zilnic? In cele mai multe cazuri diferenta e data de eficacitatea asistentei personale.


O asistenta personala bine pregatita si de in incredere usureaza enorm munca oricarei persoane aflata intr-o functie de conducere, eliberand-o de stresul detaliilor, organizandu-i agenda zilnica, sustinand-o si intelegand-o in orice situatie, oricat de critica.

                Din antichitate si pana in prezent conducatorii de tara, de orase, de mari companii, iar astazi, managerii importanti au fost sustinuti in munca lor de o persoana cu rol de asistent. Aflata tot timpul in umbra sefului ei, asistenta personala a jucat de-a lungul istoriei un rol esential in viata profesionala a conducatorului, rol cu atat mai important astazi, cand acesta este supus unui nivel ridicat de stress, cand este obligat sa faca fata unei cantitati imense de informatii zilnice si ritmului trepidant in care piata se schimba.

               Ca leader, pentru a reusi, ai nevoie sa fii inconjurat de oameni de incredere si bine pregatiti. In Romania, un manager isi da tot interesul pentru a angaja cei mai buni oameni de vanzari, specialisti in marketing, ingineri, avocati, experti contabili, iar in ultimul timp acorda din ce in ce mai multa importanta persoanei cu care va lucra cel mai strans. Fiind o munca apreciata, secretara sau asistenta va resimti asta, iar efectul se va vedea in primul rand in munca managerului.

                Spre deosebire de noi, in tarile cu o cultura a resurselor umane mult mai avansata, recrutarea asistentei personale a fost si este un proces caruia i se acorda importanta. Managerii inteleg corelarea cu munca lor, de aceea isi aleg cu grija persoana cu care vor lucra atat de aproape si pe care se vor baza in multe situatii. La fel, persoanele care aplica pentru astfel de functii sunt constiente de rolul pe care il joaca in viata sefului lor si isi iau acest rol in serios.

                  Din ce in ce mai multi manageri au inceput si la noi sa realizeze importanta acestui job. Din pacate, datorita deteriorarii imaginii secretarei, multi tineri au ajuns sa ocoleasca aceasta pozitie, devenind din ce in ce mai greu sa gasesti oameni care inteleg ce presupune acest job si au si pregatirea necesara.

                Misiunea revistei noastre este de a promova imaginea asistentei moderne, de a oferi modele, de a face schimb de informatii sau de a invata lucruri noi impreuna.

                De aceea orice semn, sugestie sau chiar povestiri din partea voastra ne vor da certitudinea ca suntem pe drumul cel bun.

 

O luna plina de soare!

Janina Budreala

TOP ASSISTANTS

 

Comentarii (0)Add Comment

Adauga comentariu
mic | mare

busy