Prima pagina Lista cu job-uri disponibile Revista TOP-ASSISTANTS Portofoliu Contact
Revista Presei

Pentru a preintampina aparitia conflictelor nedorite, iata o serie de sfaturi menite sa usureze realizarea acestei sarcini:

-         majoritatea publicatiilor scrise sunt structurate pe domenii. Politica, finantele, educatia, sportul – de cele mai multe ori, toate apar in fiecare numar in acelasi loc special rezervat si nu altundeva. Atunci cand stirile depasesc pragul unei adresabilitati restranse si satisfac un interes general, de regula suntem instiintati in privinta materialelor in cauza inca de pe prima pagina. Nu va pierdeti timpul parcurgand ziarul din scoarta in scoarta, mergeti direct acolo unde sunt tratate problemele care privesc domeniul de activitate al firmei;

-         in cazul in care alegerea calupului monitorizat va este rezervata, restrangeti-va eforturile la un numar limitat de publicatii, asigurandu-va de respectabilitatea acestora. Stirile tabloidelor pot suscita un anumit tip de interes, dar in cele din urma fac mai mult rau decat bine;

-         axati-va cu precadere pe publicatiile de specialitate, adresate strict bransei in cadrul careia activati. Studiati-leintegral: fiecare pagina poate ascunde informatii valoroase pentru firma!

-         nu pierdeti din vedere monitorizarile gratuite realizate de site-urile de specialitate. Multe dintre acestea sunt, la randul lor, structurate pe domenii: hotnews.ro, revista-presei.com, roportal.ro, presaonline.ro, stiri24.ro, allpress.ro, infonews.ro, infoportal.ro sunt doar cateva dintre exemple. Nu va bizuiti, insa, strict pe selectia pe care astfel de portaluri o ofera: indiferent de gradul de profesionalizare al acestora, rareori vor fi incluse in buletinele de informare articolele prea specializate care fac tocmai esenta muncii de monitorizare media.

 

Ultimul sfat: evitati cu orice pret sa priviti aceasta sarcina ca pe un comision nedorit! Revista presei poate fi unul dintre cele mai relaxante momente ale zilei; in fond, nu toata lumea isi permite sa citeasca ziarele la serviciu, si inca si mai putini sunt platiti sa o faca!

 

Catalin Olaru

Comentarii (0)Add Comment

Adauga comentariu
mic | mare

busy