Prima pagina Lista cu job-uri disponibile Revista TOP-ASSISTANTS Portofoliu Contact
Primul meu job ca secretara

Trecusera deja 4 luni in care am muncit la foc continuu, concentrata doar pe propriile performante si cu dorinta imensa de a demonstra tuturor ca sunt o persoana capabila. Reusisem sa fac fata.

Eram multumita de mine si usor am inceput sa deschid ochii catre cei din jurul meu. Incet, dar constant, remarcasem un lucru pe care nu-l intelegeam: majoritatea colegilor erau nemultumiti de conditiile din firma, dar asta nu-I impiedica sa se acuze unii pe altii tot timpul, iar eu, ca secretara, eram tratata de multi ca ultima persoana din birou. Tipa cea draguta de la resurse umane era in realitate o scorpie care nu pierdea o zi in care sa nu-mi reaminteasca titlul job-ului meu, o simpla secretara si asta in timp ce arunca sau trantea pe birou un fax ce trebuia trimis. Directoarea Generala era o isterica, avea de multe ori momente in care facea greseli pe care sub nici o forma nu le-ar fi recunoscut fata de patronul Italian si atunci isi rotea ochii prin birou, isi oprea privirea cateva secunde asupra mea, iar eu stiam: voi fi gasita vinovata, chiar daca nu aveam nici o legatura cu situatia in cauza.  Oamenii din fabrica erau tratati ca simple animale, cu dispret si ignoranta din partea conducerii, iar eu eram pusa tot timpul in situatia de a le transmite cele mai neplacute lucruri cu care personal nu eram de acord si care stiam ca s-ar fi putut rezolva cu un minimum de vointa.
 

Munceam in continuare, dar nu mai aveam entuziasmul necesar. Un lucru ma deranja din ce in ce mai mult: imi fac treaba bine, imi depasesc frecvent atributiile, de ce numele functiei mele ii duce pe toti cu gandul la o persoana incapabila?
 Dupa 7 luni m-am hotarat sa plec. Aveam deja experienta, aveam incredere in ceea ce pot sa fac. Am aplicat pentru un post de Assistant Manager la o firma multinationala si am fost acceptata.

A inceput un nou capitol din viata mea profesionala, o perioada de dezvoltare personala, de crestere, de cunoastere a unei noi lumi care avea la baza valorile morale pe care le credeam pierdute si mai ales un lucru esential: respectul pentru calitatea muncii fiecaruia, indiferent ca esti Director General sau Secretara.
Comentarii (2)Add Comment
interesant...
adaugat de adrian, June 22, 2009
DRAGUTA POVESTE...AM AUZIT DOAR DE ALBA CA ZAPADA SI DE SCUFITA ROSIE...POVESTEA VOASTRA E DULCE SI IREALIZABILA:)
report abuse
vote down
vote up
Votes: +1
rilly??
adaugat de Diana, May 26, 2008
As vrea si eu sa intalnesc acea firma intr-o zi. Eu inca nu cred ca este posibil asa ceva...

ps. scrii foarte frumos :)
report abuse
vote down
vote up
Votes: +3

Adauga comentariu
mic | mare

busy